Tarieven

We kunnen je helpen met alle vragen die je hebt als zelfstandig ondernemer. Daarbij maken we onderscheid in zaken waarmee we je doorlopend helpen (standaardpakketten), zoals het verzorgen van de administratie, en losse diensten.

Voor de standaardpakketten spreken we een prijs af die geldt voor het boekjaar. De prijs zal gebaseerd zijn op de omvang en bijzonderheden van je administratie. Aan het begin van een kwartaal wordt een factuur gemaakt voor een kwart van de afgesproken jaarprijs. Voor de doorlopende dienstverlening kennen we drie standaardpakketten: basis, IB (inkomstenbelasting) en jaarrekening.

De basis voorziet in het voeren van de zakelijke administratie en het opstellen en indienen van de btw-aangifte. Je stuurt alles wat voor je administratie belangrijk is per mail naar ons toe en wij verwerken dat volgens de regels van de kunst in je administratie. Hierdoor hoef jij je niet bezig te houden met de details van de administratie en na afloop van het jaar kun je zelf beslissen wie jouw aangifte inkomstenbelasting gaat invullen en indienen.

IB voorziet in de werkzaamheden rondom de inkomstenbelasting zoals indienen van bezwaar, opstellen van de aangifte, beoordelen en eventueel aanvragen van de middelingsregeling enz. Voor een vast bedrag verzorgen we je inkomstenbelasting volledig.

Jaarrekening voorziet in het opstellen van een jaarrekening over het boekjaar en enkele overzichten met vergelijkende cijfers die doorlopend ter beschikking worden gesteld. Voor een vast bedrag stellen we de overzichten en een jaarrekening voor je op.

Voor alle standaardpakketten geldt dat vragen, die gaan over toepassing van de fiscale regels of onze interne procedures, altijd per e-mail of telefoon gesteld kunnen worden en zo snel mogelijk beantwoord zullen worden.

Losse diensten doen we volgens offerte, na een vrijblijvend inventariserend gesprek en waarbij we een redelijk uurtarief als basis hanteren. Voorbeelden van losse diensten zijn: advies over de auto privé of zakelijk, advies over de rechtsvorm (eenmanszaak/BV), advies en uitleg over toepassing fiscale regelingen.

Op al onze aanbiedingen, offertes en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.