Welkom

Bij Finance For One maken we het leven van zelfstandig professionals en kleine ondernemers een stukje makkelijker. We nemen werk van je over en geven effectieve adviezen zodat zaken makkelijker worden en beter lopen en er meer tijd over is voor de dingen waar je goed in bent en plezier aan beleeft. Hierdoor zullen je resultaten verbeteren.

Wij geloven in kwaliteit en efficiency. Dat kan bij een administratie alleen maar bereikt worden door een goed doordachte inrichting van de basis en de omringende processen. Daar heb je een specialist voor nodig. Een specialist die werkt met middelen die “state of the art” zijn. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van administraties en een uitgekiende werkwijze is Finance For One die specialist. Daarnaast geloven wij in samenwerking. Alleen met een opdrachtgever die samen met ons het belang van een goede administratie inziet kan dat kwaliteit opleveren. Samen kunnen we er voor zorgen dat je administratie zo min mogelijk tijd kost.

Wij helpen jou als zelfstandig professional of (kleine) ondernemer graag met:
- Administratie
- Belastingen
- Het nemen van de juiste financiële beslissing
- Adviezen op het gebied van organisatie, inrichting en besturing

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking via de gegevens hieronder. We drinken graag een kop koffie met ondernemers die met vragen zitten.